Έχουν βάλει σκοπό να ξεπουλήσουν ολόκληρη την χώρα…

Σάλος έχει ξεσπάσει με ομιλία της βουλευτού του Μερα25 στη Βουλή Σοφίας Σακοράφα η οποία έκανε λόγο για βλάχικη, αρβανίτικη και σλαβομεκαδονική μειονότητα στην Ελλάδα, ζητώντας να διδάσκονται οι γλώσσες τους στα σχολεία.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Έχουμε την υποχρέωση και μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία, μέσα στα σχολεία, να παρέχουμε στις μειονότητες την δυνατότητα να βιώνουν την γλωσσική τους διαφορετικότητα και παράδοση. 

Μία παρένθεση εδώ : Επιτέλους, η Ελληνική Πολιτεία έχει την υποχρέωση να ξεπεράσει τη φοβική και συμπλεγματική αντιμετώπιση απέναντι στις γλώσσες και τον ιδιαίτερο πολιτισμό των Κοινοτήτων της. Δεν απειλείται από αυτά η εθνική ομοψυχία και η υπόσταση του έθνους, ούτε από τα βλάχικα, τα αρβανίτικα ή τα σλαβομακεδονικά. Και κανείς δεν δικαιούται να είναι υπερήφανος για το ιστορικό του ελληνικού κράτους σε αυτόν τον τομέα».

Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα με όλους αυτούς τους πολιτικούς, οι οποίοι θέλουν να διαλύσουν την χώρα και να την πουλήσουν στους ξένους!

Οι Βλάχοι δεν είναι μειονότητα (προπαγάνδα Ρουμάνων), είναι Έλληνες και μιλούν την βλάχικη διάλεκτο – ΕΔΩ

 Οι Αρβανίτες, δεν είναι μειονότητα (προπαγάνδα Αλβανίας), είναι Έλληνες και όχι Αλβανοί, μιλούν διάλεκτο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ – ΕΔΩ

Δεν υπάρχει σλαβομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα (προπαγάνδα Σκοπιανών)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *