«Καμπανάκι» και για Ελλάδα

Ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών Πιερ Μπροσάντ προειδοποιεί ότι εάν η Ευρώπη και η Γαλλία δεν αλλάξουν ριζικά τις πολιτικές τους για την μαζική μετανάστευση, μπορεί να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, υποστηρίζοντας ότι «όλες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες».

Ο Μπροσάντ, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της γαλλικής DGSE από το 2002 έως το 2008, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

«Όλες οι «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες είναι καταδικασμένες σε περισσότερο ή λιγότερο βαθιά ρήξη», προειδοποίησε ο Brochand, προσθέτοντας, «σε μια τέτοια κατάσταση, συμβαίνει οι μειονότητες να είναι βίαιοι νικητές και οι πλειοψηφίες οι ήρεμα χαμένοι».

Ο αρνητικός αντίκτυπος της μαζικής μετανάστευσης στη Γαλλία δεν μπορεί πλέον να παραβλεφθεί επειδή είναι «ολοένα και πιο δύσκολο να εμποδίσουμε τους Γάλλους να δουν αυτό που βλέπουν».

Ο πρώην αρχηγός πληροφοριών προβλέπει ότι εάν ο Εμανουέλ Μακρόν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές και αποτύχει να αλλάξει μαζικά την προσέγγισή του σε σχέση με την μετανάστευση, μπορεί να ακολουθήσει εμφύλιος πόλεμος.

Τέλος υπογράμμισε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες και άλλοι από χώρες εκτός Ευρώπης έχουν αναπτύξει ένα «πνεύμα μετα-αποικιακή εκδίκηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *