Τι δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο FOX news

Αποκαλυπτικός για ακόμη μια φορά ο συνταγματάρχης  ε.α. του αμερικανικού Στρατού Douglas Macgregor ο οποίος ανέφερε ότι η Ρωσία πρακτικά έχει κερδίσει στην σύγκρουση στην Ουκρανία, ζητώντας όμως αυτή τη φορά από την αμερικανική ηγεσία να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να δει πως μπορεί να συμβιώσει με την Ρωσία.

Ο Douglas Macgregor μετά τις δηλώσεις του ότι  οι ουκρανικές δυνάμεις είναι κυκλωμένες και διασκορπισμένες, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν έχει δώσει σαφείς εντολές να μην υπάρξουν ζημιές στις υποδομές και απώλειες στον άμαχο πληθυσμό τώρα επανέρχεται μιλώντας στο FOX news και λέγοντας ότι είναι καιρός για τις ΗΠΑ να δουν τι ακριβώς θέλουν με στις σχέσεις τους με την Ρωσία.

«Ο πόλεμος έχει τελειώσει για τους Ουκρανούς. Ο Στρατός τους είναι διασκορπισμένος σε αντίθεση με ότι ακούμε από τα ΜΜΕ.

Επομένως το κύριο ερώτημα για εμάς τις ΗΠΑ είναι και αν υπάρξει συμφωνία θα αρχίσουμε  να ζούμε με το ρωσικό και την ηγεσία του ή θα συνεχίσουμε αυτό που επιδιώκουμε αυτή την αλλαγή ηγεσίας στην Ρωσία υπό τον μανδύα του πολέμου στην Ουκρανία.

Θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την Ουκρανία και οποιονδήποτε άλλο ως πολιορκητικό κριό κατά της Μόσχας, γιατί πρακτικά αυτό κάνουμε.

Πραγματικά έχουμε ανάγκη να συμβιώσουμε με αυτόν τον λαό αντί να επιχειρούμε  να τον σκοτώσουμε. Δεν έχω κάποια άμεση απάντηση για αυτό αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κάποτε γιατί και οι δύο κατοικούμε σε αυτόν τον πλανήτη», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *