Το «Αργυρό Βραβείο» των «Best City Awards 2022», που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καινοτόμα έργα τα οποία έχουν υλοποιηθεί από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Επιχειρήσεις, απονεμήθηκε στον Δήμο Αχαρνών για την «Ανάπλαση πλατείας Προφήτη Ηλία Δήμου Αχαρνών με ανάδειξη νέας χρήσης», στην κατηγορία «Υποδομές και Αστική Ανάπλαση».

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός στην τελετή απονομής των «Best City Awards», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαρτίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιώργο Πετάκο και Νίκο Δαμάσκο.

«Το αργυρό βραβείο «Best City Awards» για την Ανάπλαση πλατείας Προφήτη Ηλία με ανάδειξη νέας χρήσηςκαταδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από τους αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους για τη βελτίωση και ανάπλαση των υποδομών της πόλης.

Ο Δήμος Αχαρνών με αφορμή τη λειτουργία των κοινωνικών δομών: Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου, στον Προφήτη Ηλία προχώρησε στην ανάπλαση της πλατείας που βρίσκεται στην περιοχή και ταυτόχρονα στον εξωραϊσμό του άλσους που άπτεται των κτιρίων.

Στόχος ήταν να αναδειχθεί ο χώρος ως κέντρο κοινωνικής προσφοράς, όπου αναμένεται να αναπτυχθούν κι άλλες δομές αλληλεγγύης του Δήμου.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικών Έργων, Καθαριότητας, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Περιβάλλοντος καθώς επίσης και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών συνέδραμαν με προσωπικό και μέσα και δημιούργησαν μια νέα πλατεία», αναφέρει ο Δήμαρχος Αχαρνών.

Επισημαίνεται ότι τα «Best City Awards» αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις κορυφαίες πρακτικές και λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διοργανώνονται από την εταιρεία Boussias υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *