Οι βρετανοί πολυπολιτιστές τροφοδοτούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό… Οι μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να γίνουν η πλειοψηφία στο Ηνωμένο Βασίλειο,
απλά χρειάζονται βαθμιαία να εξισλαμίσουν τις σημαντικότερες πόλεις. Η αλλαγή γίνεται ήδη και σύντομα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Οι Βρετανοί εξακολουθούν να ανοίγουν την πόρτα για την εισαγωγή του ισλαμικού νόμου της σαρία.
Ένας από τους κορυφαίους βρετανούς δικαστές, Sir James Munby, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός δεν επηρεάζει πλέον τα δικαστήρια και αυτά πρέπει να είναι πολυπολιτισμικά, που σημαίνει πιο ισλαμικά. Ο Ρόουαν Ουίλιαμς, ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ και ο Αρχιεπίσκοπος Λόρδος Phillips, πρότειναν επίσης ότι ο αγγλικός νόμος πρέπει να “ενσωματώσει” τα στοιχεία του νόμου της σαρία.

Τα βρετανικά πανεπιστήμια προωθούν επίσης τον ισλαμικό νόμο. Οι ακαδημαϊκές κατευθυντήριες γραμμές, “Εξωτερικοί ομιλητές στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης”, προβλέπουν ότι “ορθόδοξες θρησκευτικές ομάδες” μπορούν να χωρίσουν άνδρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων. Στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, οι γυναίκες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ξεχωριστή είσοδο και αναγκάστηκαν να καθίσουν σε ένα δωμάτιο χωρίς να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή να σηκώσουν τα χέρια τους, όπως στο Ριάντ ή στην Τεχεράνη. “Το Λονδίνο είναι πιο ισλαμικό από ό,τι πολλές μουσουλμανικές χώρες μαζί”, σύμφωνα με τον Maulana Syed Raza Rizvi, έναν από τους Ισλαμιστές κήρυκες που τώρα οδηγούν το “Λονδίνοσταν”, όπως λέει η δημοσιογράφος Melanie Phillips, την αγγλική πρωτεύουσα. Όχι, ο Rizvi δεν είναι ακροδεξιός εξτρεμιστής.

Ο Wole Soyinka, ένας βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας, ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο σε “μια βόλτα για τους ισλαμιστές”. “Οι τρομοκράτες δεν μπορούν να αντέξουν το πολυπολιτισμικό Λονδίνο”, δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σάντικ Χαν μετά την πρόσφατη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στο Westminster. Το αντίθετο όμως ισχύει: οι βρετανοί πολυπολιτιστές τροφοδοτούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και κυρίως το Λονδίνο, με τα 423 τζαμιά του , είναι χτισμένο πάνω στα θλιβερά ερείπια του αγγλικού χριστιανισμού. Η εκκλησία Hyatt United αγοράστηκε από την αιγυπτιακή κοινότητα για να μετατραπεί σε τζαμί. Η εκκλησία του Αγίου Πέτρου έχει μετατραπεί σε τζαμί της Μαντίνας. Το Τζαμί της Brick Lane χτίστηκε σε μια πρώην μεθοδιστική εκκλησία. Δεν μετατρέπονται μόνο τα κτήρια, αλλά και οι άνθρωποι. Ο αριθμός εκείνων που ασπάζονται το Ισλάμ έχει διπλασιαστεί. συχνά αγκαλιάζουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ, όπως και με τον Χαλίντ Μασούντ, τον τρομοκράτη που έπληξε το Γουέστμινστερ. Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες μιας εκκλησίας και ενός τζαμιού σε απόσταση λίγων μέτρων το ένα από το άλλο στην καρδιά του Λονδίνου. Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει 1.230 πιστούς, συγκεντρώθηκαν μόνο 12 άνθρωποι για να γιορτάσουν τη Μ.Μ.Ε. Στην εκκλησία της Σάντα Μαρία υπήρχαν 20 άτομα. Το κοντινό τέμενος Brune Street Estate έχει διαφορετικό πρόβλημα: υπερπληθυσμό. Το μικρό του …
Σύμφωνα με τον Innes Bowen, που γράφει στο The Spectator, μόνο δύο από τα 1.700 τζαμιά στη Βρετανία ακολουθούν σήμερα τη μοντερνιστική ερμηνεία του Ισλάμ, έναντι 56% στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι έλεγχοι του Wahhabis είναι έξι τοις εκατό των τζαμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο φονταμενταλιστής Deobandi ελέγχει έως και 45%. Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Γνώσης, το ένα τρίτο των μουσουλμάνων του Ηνωμένου Βασιλείου δεν αισθάνονται “μέρος του βρετανικού πολιτισμού”. Το Λονδίνο είναι επίσης γεμάτο από δικαστήρια σαρίας. Υπάρχουν επίσημα 100. Η εμφάνιση αυτού του παράλληλου δικαστικού συστήματος κατέστη δυνατή χάρη στον βρετανικό νόμο περί διαιτησίας και το σύστημα εναλλακτικής επίλυσης διαφορών… Αυτά τα νέα δικαστήρια βασίζονται στην απόρριψη του απαραβίαστου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ οι αξίες της ελευθερίας και της ισότητας αποτελούν τη βάση του αγγλικού κοινού νόμου. Οι βρετανικές προσωπικότητες εξακολουθούν να ανοίγουν την πόρτα για την εισαγωγή της σαρία. Ένας από τους κορυφαίους δικαστές της Βρετανίας, Sir James Munby, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός δεν επηρεάζει πλέον τα δικαστήρια και αυτά πρέπει να είναι πολυπολιτισμικά – δηλαδή πιο ισλαμικά. Ο Ρόουαν Ουίλιαμς, ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ και ο Αρχιεπίσκοπος Λόρδος Phillips, πρότειναν επίσης ότι το βρετανικό δίκαιο θα πρέπει να “ενσωματώσει” στοιχεία του νόμου της σαρία. Το βρετανικό πολιτιστικό σύστημα συνηθίζει συχνά να δέχεται τα αιτήματα από τους ισλαμιστές φονταμενταλιστές να δεχτούν τα αιτήματά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *