Αυτούς στηρίζει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη

Η Ουκρανή «ηρωίδα» των δυτικών ΜΜΕ απεύθυνε χαιρετισμό σε ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση, αποδεικνύοντας ότι το Κίεβο διατηρεί σχέσεις με όλα τα ακραία στοιχεία. 

Ο λόγος για την Ουκρανή βουλευτή Κira Rudik η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε «ηρωποιηθεί» από τα δυτικά ΜΜΕ, επειδή πόζαρε με καλάσνικοφ στο παράθυρο του σπιτιού της. 

Η βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό σε μία ακραία ισλαμιστική οργάνωση, η οποία μάλιστα χαρακτηριζόταν ως τρομοκρατική οργάνωση μέχρι τη στιγμή που άρχισε να αντιπολιτεύεται το καθεστώς του Ιράν. Φυσικά, είναι πολύ πιο ακραία από το τυραννικό καθεστώς, καθώς οι γυναίκες που την αποτελούν, υποχρεώνονται σε στείρωση, όπως αποκαλύπτει σε δεικτική του ανάρτηση ο Ιρανός εξόριστος αναλυτής Babak Taghvaee.

Η συγκεκριμένη άκρως επικίνδυνη οργάνωση που μάλιστα κατηγορήθηκε για δολοφονίες Αμερικανών αξιωματούχων και πολιτών, έχει στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Αλβανία και συνδέεται με το Παγκόσμιο κίνημα Μουτζαχεντίν.

Σύμφωνα με τον ιρανό αναλυτή, το NCRI είναι μια ισλαμιστική-μαρξιστική τρομοκρατική Σέχτα που αναγκάζει τα μέλη της να φορούν ισλαμική χιτζάμπ στο στρατόπεδό τους.

Η πλειονότητα των μελών τους είναι άνω των 60 ετών και τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν παιδιά καθώς τα αναπαραγωγικά τους όργανα αφαιρέθηκαν χειρουργικά στο Ιράκ τη δεκαετία του 1980!

Για ποιο λόγο η βουλευτής απηύθυνε ομιλία σε μία τέτοια οργάνωση, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την Δύση. Εάν είναι να φτιάχνουμε Μπιν Λάντεν όπως το παρελθόν και στο τέλος το τέρας της τρομοκρατίας να στρέφεται εις βάρος μας, τότε η ιστορία δεν μας έχει διδάξει τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *