Ουκρανία: Το Δράμα οδηγείται στην τελική ευθεία;
Δυο ειδήσεις που δεν… καταπίνονται εύκολα από το κυρίαρχο δυτικό αφήγημα:
– Το ρωσικό υπουργείο άμυνας διακηρύσσει πως το Κίεβο έχασε τον έλεγχο πάνω στις στρατιές που βρίσκονται μέχρι και 50 χιλιόμετρα μακρυά του Κιέβου! Κανείς δεν τους συντονίζει, σε μια σειρά περιπτώσεων όπως στο Ιλοβάισκ, οι επικεφαλής της μονάδας διέταξαν τους άνδρες να αναχαιτίσουν τα ρωσικά τανκς με… αυτόματα όπλα(!), και οι ίδιοι εξαφανίστηκαν!
– Ο πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, Βολόντιν, γράφει ότι Ουκρανοί βουλευτές που βρίσκονται στο Λβοφ, ζητούν ακρόαση από το Ζελένσκι εκεί, αλλά δε μπορούν να τον δουν. ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ήδη στην Πολωνία!
Τμήματα του ουκρανικού στρατού, όπου ξεφεύγουν από την επιτήρηση των διοικητών τους, παραδίνονται στους Ρώσους. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο με ανάλογες δηλώσεις, μαρτυρίες. Τι; Δε σας δείχνουν τίποτα;

Ο ρωσικός στρατός επιτηρεί τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε Χερσόν, Ζαπορόζιε, Ενεργκονταρ κ.α παντού από όπου τα ναζιστικα τάγματα αποχωρούν. Στη Μαριούπολη, ακόμα και τμήματα του ουκρανικού στρατού βάλουν κατά των εγκληματικών ταγμάτων «Αζόφ» που κρατάνε σε ομηρία 400 χιλιάδες αμάχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *