Ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρική ομάδας, Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποφάσισε να μην αγωνίζονται οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα του αφού όπως δήλωσε «χάνουν τις δυνάμεις τους, όσοι κάνουν το εμβόλιο πεθαίνουν στα νοσοκομεία» επιβεβαιώνοντας έτσι ουσιαστικά την επιδημία καταρρεύσεων αθλητών που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους ιδιαίτερα μήνες.

Ο Τ.Μπεκάλι έφερε ως παραδείγματα τους παίκτες Ντικ και Κεσέρου οι οποίοι δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν πλέον σε κορυφαίο επίπεδο μετά από τον εμβολιασμό τους.

Για τον Κεσέρου που έπαιζε στην Βουλγαρία θα πει ότι είναι ο ιδιοκτήτης του και θα τονίσει ότι μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα της χώρας αλλά όχι στην Στεάουα. 

Μάλιστα, έγινε λόγος για προβλήματα και στις ομάδες Κλουζ και Ραπίντ Βουκουρεστίου με τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές. «Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Στην Κλουζ λιποθυμούν και χάνουν τις δυνάμεις τους. Το βλέπω και στη δική μου ομάδα. Ειδικά τους πιο μεγάλους σε ηλικία τους επηρεάζει τρομερά» δήλωσε ο Μπεκάλι στον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμάνουελ Ρόσου.

Η RO Vaccinare, η επίσημη σελίδα στο Facebook της εθνικής πλατφόρμας πληροφοριών της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό έτρεξε να υπερασπιστεί τα εμβόλια και ήθελε να τα “ρίξει” σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αναφέροντας:

«Οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ χάνουν τη δύναμή τους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19! Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 δεν επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η λοίμωξη από SARS CoV-2 αφήνει μακροπρόθεσμα επακόλουθα (Long COVID) και αυτά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση των αθλητών».

Το ποδόσφαιρο έχει επιστρέψει πλήρως στην νέα κανονικότητα όμως τους τελευταίους μήνες που έχουμε ξανά κανονική αγωνιστική δράση βλέπουμε ότι αρκετοί αθλητές έχουν καταρρεύσει στο γήπεδο λόγω καρδιακών προβλημάτων. 

Και το ερώτημα είναι… τι συμβαίνει; Δεν λέμε ότι πριν από το εμβόλιο δεν πέθαιναν αθλητές από καρδιακά προβλήματα, όμως παρατηρούμε ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα είναι βεβαιωμένη παρενέργεια των mRNA εμβολίων, άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο πολλές χώρες σταματούν το εμβόλιο της Moderna για τους κάτω των 30 ετών. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *