Μια νέα σημαντική και πρωτοποριακή δομή, το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία (ΚΕΠ Υγείας) ξεκίνησε να λειτουργεί από το Δήμο Αχαρνών και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ) με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής της υγείας προς τους δημότες μας.

Το ΚΕΠ Υγείας δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, που είναι το πιστοποιημένο Δίκτυο του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας στη χώρα μας.

Η εγγραφή στο λογισμικό των ΚΕΠ Υγείας γίνεται πολύ εύκολα από τον δημότη, γρήγορα, από το σπίτι του και είναι εντελώς δωρεάν, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://exetaseis.kepygeias.org/identity/account/register

Έτσι ο κάθε δημότης μπορεί να αποκτήσει προφίλ ενημέρωσης προληπτικών εξετάσεων και να έχει εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες.

Βασικός στόχος του είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 10 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που είναι ο καρκίνος του παχέος εντέρου, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, ο καρκίνος του μαστού, ο καρδιαγγειακός κίνδυνος, το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ο καρκίνος του προστάτη, το  μελάνωμα και η κατάθλιψη. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της  πανδημίας  έχει προστεθεί στο προφίλ των δημοτών και χρήσιμες πληροφορίες για τον  COVID-19.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102478505

Δ/νση: Πλατεία Αγίου Νικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *