Ένας εκ των συνιδρυτών της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, ζητεί την κατάσχεση του βιβλίου “Ο σκιώδης στρατός”

Ο Prof. Dr. Nevzat Tarhan, που είναι ένας εκ των ιδρυτών της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, ζητησε την παύση της κυκλοφορίας και την κατάσχεση του βιβλίου “Ο σκιώδης στρατός” που έγραψαν οι δημοσιογράφοι  Caner Taşpınar και Ersin Eroğlu.

Στο βιβλίο περιγράφεται η διαδικασία ίδρυσης, οι ιδρυτές και οι δραστηριότητες της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, της οποίας το όνομα ακούγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες από τα στρατόπεδα της SADAT στο εξωτερικό και αναφορές δραστηριοτήτων της παραστρατιωτικής οργάνωσης.

Αυτό το βιβλίο ζήτησε να κατασχεθεί ο εκ των συνιδρυτών της, Prof. Dr. Nevzat Tarhan.

Στην εξώδικο επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος του Tarhan στον Εκδοτικό Οίκο Kırmızı Kedi μέσω συμβολαιογράφου, αντικρούονται οι ισχυρισμοί του αρχιμαφιόζου Sedat Peker σχετικά με τον Nevzat Tarhan που περιλαμβάνονται στο βιβλίο.

Ο δικηγόρος του Νεβζάτ Ταρχάν ζήτησε να σταματήσουν οι νέες εκδόσεις του βιβλίου και να κατασχεθούν οι εκδόσεις που ήδη πωλούνται.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο αίτημα στην εξώδικο επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος του Ταρχάν, ήταν να αφαιρεθεί το όνομα του Νεβζάτ Ταρχάν στις νέες εκδόσεις που θα γίνουν μετά την κατάσχεση του βιβλίου και να μην αναφέρεται ο Ταρχάν στο βιβλίο.

Πηγή: ahvalnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *