Καταφθάνουν με μισθωμένα πούλμαν! – Και απαιτήσεις για νομιμοποίηση χαρτιά οικογενειακή επανένωση και άλλα πολλά απο τους υπηκόους μιας χώρας φίλης και συμμάχου της Τουρκίας!

Aυτήν την ώρα πραγματοποιείται η προαναγγελθείσα συγκέντρωση των Πακιστανών για το Κασμίρ, μέσα στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από την ινδική πρεσβεία! Οι Πακιστανοί ήταν αρκετά οργανωμένοι και μάλιστα είχαν προαναγγείλει και την μίσθωση πούλμαν!

Τα παρακάτω αναφέρουν οι Πακιστανοί διοργανωτές σε αναρτήσεις τους στα social media:

«Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, με την ευκαιρία της ”Ημέρας Αλληλεγγύης στο Κασμίρ”:

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 17:00 μ.μ. στην Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα, παρακαλούνται: (1)Να φοράτε μάσκες κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

(2) Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τηρήσουν τον περιορισμένο χρόνο, η διαμαρτυρία θα λήξει γρήγορα.

(3) Εθελοντές θα είναι παρόντες στο σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, για να καθοδηγήσουν τους διαδηλωτές στην Ινδική Πρεσβεία.

(4) Για την διευκόλυνση των διαδηλωτών που θα συμμετέχουν στην ”Ημέρα Αλληλεγγύης του Κασμίρ”, έχει κανονιστεί ιδιωτική μεταφορά από διάφορες περιοχές που θα αναχωρήσουν ακριβώς στις 16:00 από τα ακόλουθα σημεία: Αγ. Παρασκευή – Ομόνοια – Νίκαια – Αχαρνών».

Εν τω μεταξύ αντί να πιέζει η Ελλάδα για να δεχθεί πίσω τους υπηκόους του, το Πακιστάν η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τους, απελαύνει, αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καν στη χώρα,  αντίθετα  ο υπουργός Νότης Μηταράκης θα επισκεφθεί Μπαγκλαντές και Πακιστάν για το θέμα  της  διευκόλυνσης  στην “οικογενειακή επανένωση” (το λέμε τώρα)  με έκδοση οικογενειακής βίζας και άνοιγμα των θεωρήσεων εργασίας!

Αλλά το θέμα είναι πως ουδείς αρνήθηκε την οικογενειακή επανένωση των Πακιστανών. Αρκεί να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να βρίσκονταν κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *