Μια σημαντική συνέντευξη έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Dr. Mike Yeadon, ο οποίος έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς στήθηκε η «απάτη» με τον Covid-19. 

Ο M.Yeadon μιλώντας στο GB News έδωσε ένα νέο «χαστούκι» στο αφήγημα, καθώς τόνισε ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα εν τη γενέσει του και πως επί της ουσίας οι κυβερνήσεις και οι «ειδικοί» εξαπάτησαν (και τρομοκράτησαν) τους πολίτες. 

Ο Michael Yeadon ήταν επιστημονικός ερευνητής και αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc. Συνίδρυσε μια επιτυχημένη βιοτεχνολογία. 

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στις αρχές του 2020 ήμουν στη Νίκαια με την γυναίκα μου, όταν ακούσαμε να λένε ότι έρχεται αυτός ο ιός. Πραγματικά φοβήθηκα πολύ!

Κοίταξα τα στατιστικά και φάνηκε ότι σε αυτή την ηλικία των 60 ετών, μπορεί να είχα 1% πιθανότητα να πεθάνω.

Καθώς φτάσαμε στο πρώτο lockdown, η ανησυχία μου μετατράπηκε σε σύγχυση γιατί άκουσα κυβερνητικούς συμβούλους να λένε πράγματα που, απλά δεν καταλάβαινα γιατί τα έλεγαν, επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αλήθεια.

Σκεφτόμουν γιατί λένε αυτά τα πράγματα; Αρχίσαμε να κάνουμε πράγματα που σε άφηναν εμβρόντητο, όπως τα lockdown!

Ήξερα σε εκείνο το σημείο ότι κάτι πολύ κακό συνέβαινε και φοβάμαι ότι η εντύπωση (που είχα) ότι κάτι κακό συνέβη, ως επαγγελματίας επιστήμονας ήταν αληθινή. Φοβάμαι πως δεν είναι τίποτα όπως μας έχουν πει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *