Στο Good Morning America, η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδέχτηκε ότι πάνω από το 75% των «θανάτων από COVID-19» σημειώθηκαν σε άτομα «που είχαν τουλάχιστον τέσσερις συννοσηρότητες. Πραγματικά, αυτοί είναι άνθρωποι που δεν ήταν καλά στην αρχή της νόσησης».

Τα σχόλια της Walensky έρχονται αφού πολλοί γιατροί, λένε το ίδιο πράγμα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και όμως όπως γνωρίζουμε, οι κυβερνήσεις σε συνεργασία με τους «ειδικούς» των Big Pharma έχουν φιμώσει πολλούς γιατρούς και πολιτικούς που προσπάθησαν να κατευνάσουν τους φόβους όσων ανησυχούσαν για τον COVID δημοσιεύοντας στατιστικά όπως αυτό.

Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ πολλοί Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί πιστεύουν ότι  κυβέρνηση Μπάιντεν αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει το αφήγημα της για την COVID19 λόγω της πτώσης των αριθμών στις δημοσκοπήσεις.

Να σημειωθεί ότι στα περίφημα Covid στατιστικά συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι που έφυγαν από ένα σωρό άλλες αιτίες(ακόμα και αυτοκινητιστικό δυστύχημα) αλλά έτυχε να είναι θετικοί στον κορωνοϊό οπότε καταγράφηκαν στις απώλειες λόγο Sarscov2. Κάπως έτσι στήθηκε από την αρχή αυτή η ιστορία.

Στην Ελλάδα άλλωστε γνωρίζουμε ότι ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας παραδέχθηκε την περίεργη αυτή τακτική ήδη από τον Μάϊο του 2020 όταν μίλησε για νεκρούς από και με κορωνοϊό.  Κάτι που επιβεβαίωσαν και οι Θεοκλής Ζούτης και Άκης Σκέρτος παραδεχόμενοι προσφάτως ότι καταγράφουμε στους θανάτους από κορωνοϊό οποιονδήποτε πεθάνει ως και 4 μήνες μετά από θετικό τεστ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *