Ο Δήμαρχος Αχαρνών  Σπυρίδων Βρεττός και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  Γεώργιος Πετάκος, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2021, με το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά) Δήμου Αχαρνών και σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, προχώρησαν σε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ), σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

 Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου στις εργατικές κατοικίες του Δήμου Αχαρνών, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία τόσο των υπαλλήλων όσο και των ωφελουμένων.

Συνολικά κλήθηκαν 1.652 οικογένειες αλλά παρέλαβαν νωπά προϊόντα και είδη παντοπωλείου 1.076 οικογένειες. Το παρών στη διανομή έδωσε και ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου που είναι επικεφαλής της σύμπραξης των 13 Δήμων Ανατολικής Αττικής στο πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *