Κυβερνησάρα!

Ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, μπορεί να έχει δουλειές σε όλο τον πλανήτη, μπορεί πολλές ξένες κυβερνήσεις να πέφτουν στα πόδια του, προκειμένου να τον πείσουν να επενδύσει στην χώρα τους, στην Ελλάδα όμως, με την «κυβερνησάρα» Μητσοτάκη – Άδωνι, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Όπως η Πασοκάρα τον κυνηγούσε, όπως ακόμα και ο «εκσυγχρονιστής» και πολιτικός καθοδηγητής του Κυριάκου, Κώστας Σημίτης είχε επιδοθεί σε πογκρόμ κατά εφοπλιστών όπως του συγχωρεμένου Περατικού, έτσι και η «κυβερνησάρα» του δείχνει την έξοδο.

Φυσικά, το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν αυτό που μπλόκαρε την επένδυση του Γιώργου Προκοπίου στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και όχι η «κυβερνησάρα». Το οποίο ως γνωστόν είναι «ανεξάρτητο». Τόσο «ανεξάρτητο», που η πρώην πρόεδρος του,  διορίστηκε από τον Μητσοτάκη πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ η τέως πρόεδρος του ΣτΕ, Μαίρη Σαρπ διορίστηκε σε νέα, «Ανεξάρτητη» και μη συνταγματικά κατοχυρωμένη «Αρχή», αμέσως μετά την συνταξιοδότηση της.

Κάποιον λόγο λοιπόν θα έχει και η «κυβερνησάρα» στις αποφάσεις του ΣτΕ. Αφού το συμβούλιο έφτασε στο σημείο να νομιμοποιήσει το κλείσιμο των εκκλησιών, για πρώτη φορά μετά την τουρκοκρατία, αλλά δεν νομιμοποιεί το άνοιγμα των ναυπηγείων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *