Σε μια νέα εποχή εισέρχεται πλέον ο Δήμος Αχαρνών όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση, καθώς δώσαμε τέλος σε εκκρεμότητες και προβλήματα πολλών ετών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δήμος είχε οικονομικές εκκρεμότητες, δάνεια και τον εμπόδιζαν τα οικονομικά “βαρίδια” του παρελθόντος.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, βασικό μέλημα όλων μας ήταν να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας και σήμερα καταφέραμε να έχουμε θετικό πρόσημο.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο εγκρίναμε τους ισολογισμούς και των δύο τελευταίων ετών (2019-2020) και παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την ολοκλήρωση των εκκαθαρίσεων τριών ζημιογόνων επιχειρήσεων του δήμου οι οποίες και απασχολούσαν για χρόνια τον δήμο μας.

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο ισολογισμός για το 2020 έχει θετικό πρόσημο και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες μου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Οικονομικών Μιχάλης Βρεττός για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν καθημερινά.

Συνεχίζουμε, κοιτάζοντας μπροστά και αφήνοντας πίσω την οικονομική μιζέρια. Δεσμευόμαστε ότι θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να πετύχουμε την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα για να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για την πόλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *