«Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ» γράφει το γράμμα του Χάρι στον Σάντα Κλάους

Η διαφήμιση των Νορβηγικών Ταχυδρομείων συμπίπτει με την 50ή επέτειο της νομιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας στη σκανδιναβική χώρα και ο Σάντα Κλάους -ο Άγιος Βασίλης των Δυτικών- εμφανίζεται ερωτευμένος με έναν άντρα.

Τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία «Posten Norge» δημοσίευσαν στο κανάλι του στο YouTube και σε άλλα social media μια διαφήμιση που περιστρέφεται γύρω από τη σχέση του Santa Claus (Άγιος Βασίλης) με έναν άντρα που ονομάζεται Χάρι.

«Φέτος ο Σάντα Κλάους ανακουφίζεται. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!» σχολιάζουν τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία στην ανάρτησή του βίντεο στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Η διαφήμιση έχει τίτλο «Όταν ο Χάρι γνώρισε τον Σάντα», κάνοντας μια ευθεία παραπομπή στη γνωστή αμερικανική κινηματογραφική κωμωδία «Όταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι», και κυκλοφόρησε με την ευκαιρία της 50ής επετείου της νομιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία.

Στην αρχή της διαφήμισης, ο Χάρι μοιάζει στεναχωρημένος που βλέπει τον Σάντα Κλάους να εξαφανίζεται στην καμινάδα, ξέροντας ότι θα κάνει έναν ολόκληρο χρόνο για να δεχτεί και πάλι την επίσκεψή του.

Θέλοντας να συναντηθεί ξανά με τον φίλο του, ο πρωταγωνιστής του βίντεο αποφασίζει να του γράψει ένα γράμμα.

«Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ» γράφει το γράμμα του Χάρι στον Σάντα Κλάους.

Τελικά, τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν μέρος της διανομής των δώρων των Χριστουγέννων κι έτσι ο Χάρι μπορεί να συναντηθεί ελεύθερα με τον Σάντα Κλάους, με το διαφημιστικό σποτ να κλείνει με ένα φιλί.

«Τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία είναι ένας χώρος εργασίας με μεγάλη ποικιλομορφία και θέλουμε να γιορτάσουμε την 50ή επέτειο μ’ αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης. Πέρσι, η καμπάνια μας έδειχνε τον Σάντα Κλάους να είναι έξαλλος μαζί μας γιατί του πήραμε τη δουλειά, αλλά αυτή τη χρονιά είναι ευγνώμων που είναι ξαλαφρωμένος κι έτσι μπορεί να δει τον άνθρωπο που αγαπά» σχολίασε η Μόνικα Σόλμπεργκ, διευθύντρια μάρκετινγκ για τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία.

Το βίντεο έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εμφανίζονται διχασμένοι για την παρουσίαση του Σάντα Κλάους ως ομοφυλόφιλου.

«Το μόνο που έκαναν είναι να χαλάσουν το νόημα των Χριστουγέννων για τους ανθρώπους. Ο Σάντα Κλάους δεν είναι αληθινός, αλλά δεν είναι ούτε γκέι» σχολίασε κάποιος.

«Τέλεια. Δεν κλαίω. Εσείς κλαίτε» σχολίασε μια άλλη.

Εσείς, τι λέτε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *