Σκοπός της είναι να ενημερώσει τον κόσμο, ώστε να μπορέσει να αποδεχτεί καλύτερα το δύσκολο θέμα του θανάτου και της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου

Μια νοσοκόμα έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε τα λόγια που συνήθως λένε οι ασθενείς λίγο πριν ξεψυχήσουν.

Μια νοσοκόμα και TikToker έγινε viral αποκαλύπτοντας τις πιο συνηθισμένες λέξεις που οι ετοιμοθάνατοι ασθενείς λένε λίγο πριν πεθάνουν.

Ο λογαριασμός της στο TikTok έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 χιλ. follower, με τα βίντεό της να έχουν σημειώσει δεκάδες εκατομμύρια views.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεό της, η νοσοκόμα εξηγεί το συνηθισμένο φαινόμενο ένας ετοιμοθάνατος ασθενής να είναι μόλις λίγες μέρες πριν τον θάνατο, αλλά το σώμα του με κάποιο τρόπο να ανακάμπτει για λίγο και ο άρρωστος να μοιάζει πως πηγαίνει καλύτερα.

Η Τζούλι έχει εργαστεί ως νοσοκόμα σε ασθενείς που είναι λίγο πριν τον θάνατο για 14 χρόνια και έχει τεράστια εμπειρία στο ζήτημα.

Σκοπός της είναι να ενημερώσει τον κόσμο, ώστε να μπορέσει να αποδεχτεί καλλίτερα το δύσκολο θέμα του θανάτου και της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου.

«Το καλλίτερο μέρος της δουλειάς μου είναι να εκπαιδεύω τους ασθενείς και τις οικογένειες τους για τον θάνατο και το πώς είναι να πεθαίνεις, αλλά και να τους στηρίζω συναισθηματικά και σωματικά» εξηγεί η νοσοκόμα, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun.

«Θέλω να τους βοηθήσω να καταλάβουν τι πρέπει να περιμένουν ότι πρόκειται σύντομα να γίνει ή να τους συμβεί. Είναι κι αυτό ένα κομμάτι της δουλειά μου ως νοσοκόμα» λέει η Τζούλι.

«Υπάρχει κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι λένε λίγο πριν πεθάνουν. Κι αυτό είναι συνήθως: Σ’ αγαπώ ή καλούν τους γονείς τους. Τη μητέρα τους ή τον πατέρα τους – που συνήθως έχουν πεθάνει πολύ πριν από αυτούς» αναφέρει η Τζούλι.

«Ήξερα ότι γνωρίζω πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο και τι σημαίνει να πεθαίνεις, πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Θέλω να κάνω τον θάνατο κάτι φυσιολογικό στο μυαλό των ανθρώπων. Θέλω να τους εκπαιδεύσω γύρω από αυτό» λέει η έμπειρη νοσοκόμα για τα βίντεό της και τους λόγους που αυτά έχουν γίνει τόσο viral.

Όσο για το πιο συνηθισμένο πράγμα που έχει δει η νοσοκόμα στους ετοιμοθάνατους ασθενείς είναι ότι βλέπουν τους πεθαμένους γονείς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *