Είναι αδιανόητο Επιδημιολογικά, σε φάση έξαρσης της επιδημίας, να διαλαλούμε και να εκβιάζουμε για το εμβόλιο, ισχυριζόμενοι ότι έτσι θα ελεγχθεί η Επιδημία…

#Είναι δόγμα της Επιδημιολογίας ότι το Εμβόλιο ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΙΑ , ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ, ΕΠΙΔΗΜΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ…

#Ούτε τα εμβόλια ούτε τα φάρμακα την αντιμετωπίζουν !

#ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ.

#ΔΙΟΤΙ Ένας που εμβολιάζεται τώρα θέλει , περίπου, 1,5 μήνα για να έχει αποτελεσματική ανοσία. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

#Και με 100000 εμβολιασμούς, την ημέρα ( τόση ήταν η δυνατότητα μας τον Ιούνιο) θέλεις για τα 4.500.000 ανεμβολίαστους 45 ημέρες. 45 και 45 για να εγκατασταθεί η ανοσία, κάνουν 90 ημέρες.

#Και για τα 6.000.000 εμβολιασμένους (για 3η δόση), θέλεις ακόμη 60 ημέρες. Δηλαδή σύνολο 150 ημέρες ή 5 μήνες. Και ακόμη 15 ημέρες για να ανέβει στο μάξιμουμ το επίπεδο των αντισωμάτων τους. ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5,5 μήνες!

#Και όταν συμπληρωθούν αυτοί οι 5,5 μήνες, θα πρέπει να ξαναρχίσεις τον εμβολιασμό από την αρχή,για την 4η δόση, διότι το εμβόλιο, στο μεταξύ, «ξεθύμανε» . Και φτού και απ´ την αρχή…#«Ο πίθος των Δαναΐδων»…Τον γεμίζεις από πάνω και αυτός αδειάζει από κάτω…

#ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , δεν αποτελεί λύση του προβλήματος της Επιδημικής Έξαρσης;

#Ένα αποτελεσματικό εμβόλιο ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ την επιδημία ΑΦΟΥ , το επαναλαμβάνω ΑΦΟΥ, ελεγχθεί επιδημιολογικά η έξαρση της.

#ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ)

#ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΛΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…

#ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *