Τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μηστοτάκη στη ΔΕΘ και τα Gigabytes που δίνει σε νέους για να εμβολιαστούν σχολιάζει το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Οι πρόσφατες δηλώσεις Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, ότι πέτυχε το ΠΕΙΡΑΜΑ με τα «κίνητρα» στους νέους να εμβολιαστούν, σε συνδυασμό με τις κατευθύνσεις του ΠΟΥ προς τις φαρμακοβιομηχανίες για «πειράματα σε χιλιάδες παιδιά» πριν επιτραπεί ο εμβολιασμός παιδιών (δηλαδή ακόμη ΔΕΝ επιτρέπεται), όπως τονίζει το ΑΚΚΕΛ, αποκαλύπτουν ότι η χουντική εμμονή του Μητσοτάκη και των «υγειονομικών συμμοριτών» γύρω του για εμβολιασμό των παιδιών της Ελλάδας, εντάσσεται σε αυτό το πείραμα (που ο ίδιος παραδέχτηκε για μία φάση του), το οποίο οι φαρμακοβιομηχανίες (Pfizer κλπ) ήδη κάνουν στα παιδιά μας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ΔΕΝ συνιστά τον εμβολιασμό παιδιών και λέει ότι πρέπει πρώτα να πειραματιστούν οι φαρμακευτικές εταιρείες σε χιλιάδες παιδιά ώστε να καθοριστεί η δόση ανά ηλικία και να ελέγξουν πιθανές παρενέργειες. Επίσης λέει ότι τα παιδιά και να νοσήσουν το ξεπερνάνε πολύ ευκολότερα από τους ενήλικες (https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/media-re…).

Αλήθεια, ποιά παιδιά θα είναι τα χιλιάδες πειραματόζωα που χρειάζεται ο ΠΟΥ για να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών; Μήπως θα είναι τα Ελληνόπουλα; Σε ποιές άλλες χώρες γίνεται εμβολιασμός παιδιών; Χωρίς μάλιστα οι ειδικοί του ΠΟΥ να γνωρίζουν την δοσολογία που χρειάζεται ανά ηλικία; Γιατί η εμμονή Μητσοτάκη να εμβολιάσει τα παιδιά, τα οποία δωροδοκεί με χρήματα, Ίντερνετ και άλλα δέλεαρ ειδικά για τα μάτια παιδιών φτωχών οικογενειών (τα πλουσιόπαιδα δεν έχουν ανάγκη τα 150€ ή τα 50 Gb). Και γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ακούει την γνώμη των ειδικών, ανάμεσα στους οποίους και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για μη εμβολιασμό παιδιών;

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων μάς λέει ότι κατά την διάρκεια του πειραματικού εμβολιασμού παιδιών πέθαναν 14 παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, ακριβώς στην ηλικία που ο Μητσοτάκης (για να τα ξεγελάσει να εμβολιαστούν) τάζει δωρεάν δεδομένα για Ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, το CDC εξέτασε 14 αναφορές θανάτου μετά τον εμβολιασμό. Μεταξύ των εκλιπόντων, τέσσερις ήταν ηλικίας 12-15 ετών και 10 ηλικίας 16-17 ετών. Όλες οι αναφορές θανάτου ελέγχθηκαν από γιατρούς του CDC. Οι τομείς σχετικά με την αιτία θανάτου ήταν πνευμονική εμβολή (δύο), μυοκαρδίτιδα (δύο), ενδοκρανιακή αιμορραγία (δύο), καρδιακή ανεπάρκεια (μία), αιμοφαγοκυτταρική λεμφοϊστοκυττάρωση και διάχυτη λοίμωξη από μυκοβακτηρίδιο του χέλωνα (ένα) και άγνωστες ή εκκρεμείς περαιτέρω καταγραφές (έξι) https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e1.htm.

Για όσους αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ειδικά στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη να κάνει τόσο ακραία εξτρεμιστικά πράγματα κατά των πολιτών και να προωθεί διχασμό των πολιτών, χρειάζεται να υπενθυμίσουμε από την πλευρά του ΑΚΚΕΛ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «ιδιαίτερη σχέση» από το 2003 με τον Klaus Schwab, Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ WEF. Ο Schwab έχει αποδειχθεί πια ότι είναι ο Φύρερ της καταστροφής της κοινωνίας, ελευθερίας και δημοκρατίας μας. Το βιβλίο του “COVID-19 The Global Reset” (Η Παγκόσμια Επανεκκίνηση), ο Μητσοτάκης το είχε σε εμφανή θέση κατά τη διάρκεια μίας τηλεδιάσκεψης και με αυτό τον τρόπο «έδωσε στίγμα» ότι είναι ενταγμένος στην χρήση του κορονοϊού ως βασικού εργαλείου για την παγκόσμια καταστροφή κοινωνιών. Ακολουθεί πιστά τις κατευθυντήριες γραμμές του μέντορά του, ο οποίος τον Ιανουάριο του  2003 απένειμε στον Μητσοτάκη τον τίτλο Global Leader of Tomorrow (Παγκόσμιος Ηγέτης του Αύριο).

Τον Απρίλιο του 2003 (τρεις μήνες μετά) ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραιτήθηκε από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου CEO σε εταιρία Venture Capital της Εθνικής Τράπεζας όπου τον είχε τοποθετήσει ο Σημίτης (!!!) για να ακολουθήσει καριέρα πολιτικού.

Με βάση ποιά επιτεύγματα και ικανότητες δόθηκε τέτοιος τίτλος στον Μητσοτάκη τη στιγμή που δεν είχε δουλέψει ούτε για πέντε χρόνια; Και μάλιστα σε θέσεις αργόσχολου του χρηματοπιστωτικού τομέα όπου απλώς κάθεται για να εισπράττει τα χρήματα των φορολογουμένων. Για να μην κοροϊδευόμαστε όλοι καταλαβαίνουμε ότι η τελετή απονομής του τίτλου Παγκόσμιος Ηγέτης του Αύριο στον Μητσοτάκη, για το 2003, ήταν και η τελετή  στρατολόγησής του στις συμμορίες του Schwab, οι οποίες σήμερα ξεδίπλωσαν τα δίκτυά τους και τους ανθρώπους τους.

Αυτή ακριβώς η στρατολόγηση του Μητσοτάκη για περίπου 20 χρόνια στους υπονόμους εξουσίας διεφθαρμένων τύπων όπως ο Schwab, έχει ως ένα βασικό στοιχείο διαπιστευτηρίων του προς τα αφεντικά του, την χρησιμοποίηση των παιδιών της Ελλάδας ως πειραματόζωα για γενετικά φαρμακευτικά σκευάσματα που τα παρουσιάζουν ως εμβόλια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *