Φυσική μόλυνση έναντι εμβολιασμού: Ποιο παρέχει περισσότερη προστασία;
Σχεδόν το 40% των νέων ασθενών με COVID εμβολιάστηκαν – σε σύγκριση με μόλις 1% που είχαν μολυνθεί προηγουμένως.
Δηλ. οι εμβολιασμένοι έχουν πιθανότητες να νοσήσουν 7 φορές περισσότερες έναντι όσων απέκτησαν φυσική ανοσία. (σσ Επομένως το εμβόλιο ρίχνει το ανοσοποιητικό.)

Οι ασθενείς με κορωνοϊό που ανέκαμψαν από τον ιό ήταν πολύ λιγότερο πιθανό να μολυνθούν κατά το τελευταίο κύμα της πανδημίας από ό,τι τα άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του COVID, σύμφωνα με αριθμούς που παρουσιάστηκαν στο Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας.

Τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το κύμα των επιδημιών COVID που ξεκίνησαν τον Μάιο δείχνουν ότι οι Ισραηλινοί με φυσική ασυλία από τη φυσική λοίμωξη ήταν πολύ λιγότερο πιθανό να μολυνθούν ξανά σε σύγκριση με τους Ισραηλινούς που είχαν μόνο ανοσία μέσω εμβολιασμού.

Πάνω από 7.700 νέες περιπτώσεις ιού έχουν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου κύματος που ξεκίνησε τον Μάιο, αλλά μόλις 72 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αναφέρθηκαν σε άτομα που ήταν γνωστό ότι είχαν μολυνθεί προηγουμένως – δηλαδή, λιγότερο από το 1% των νέων κρουσμάτων.

Περίπου το 40% των νέων περιπτώσεων – ή περισσότεροι από 3.000 ασθενείς – ήταν άτομα που είχαν μολυνθεί παρά τον εμβολιασμό.

Με συνολικά 835.792 Ισραηλινούς που είναι γνωστό ότι έχουν αναρρώσει από τον ιό, οι 72 περιπτώσεις επαναμόλυνσης ανέρχονται στο 0,0086% των ατόμων που είχαν ήδη μολυνθεί με COVID.

Αντίθετα, οι Ισραηλινοί που εμβολιάστηκαν είχαν 6,72 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν μετά τον εμβολιασμό από ό, τι μετά από φυσική λοίμωξη, με πάνω από 3.000 από τους 5.193.499, ήτοι 0,0578%, των Ισραηλινών που αν και εμβολιάστηκαν μολύνθηκαν στο τελευταίο κύμα.

Σύμφωνα με μια έκθεση του καναλιού 13, οι διαφορές έχουν μπερδέψει – και χωρίσει – εμπειρογνώμονες του υπουργείου Υγείας, με ορισμένους να λένε ότι τα δεδομένα αποδεικνύουν το υψηλότερο επίπεδο ανοσίας που παρέχεται από τη φυσική λοίμωξη έναντι του εμβολιασμού, ενώ άλλοι παρέμειναν πεπεισμένοι.israelnationalnews 13/7/21

ΥΓ. επομένως οι γιατροί και νοσηλευτές που επέλεξαν τη φυσική ανοσία έναντι του πειραματικού εμβολίου ακολουθούν σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα κι από αυτή την παράμετρο το επιστημονικό ορθό!

Τιμωρείται η ακαδημαϊκή έρευνα η ανεξαρτησία στην ιατρική επιστήμη κι έρευνα. Ειδικά στους γιατρούς δεν θα έπρεπε να ισχύσουν κυρώσεις μόνο και μόνο γιατί διαφοροποιούνται επιστημονικά όταν έμπρακτα απέδειξαν με αυτοθυσία όλο αυτό το διάστημα ότι υπεραμύνονται ανθρώπινες ζωές υπό αντίξοες συνθήκες στα θανατοκομεία.. Οι γραφειοκράτες δεν μπορούν να δικάζουν το μάχιμο γιατρό και νοσηλευτή. Η αδικία αυτή που είναι κατάφωρη θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Δεν είναι προνόμια αυτά που δίνονται στους εμβολιασμένους είναι αποζημιώσεις για τις βλάβες που υπέστησαν και πιθανώς να υποστούν μακροπρόθεσμα και είναι και ευεργέτημα εξαγορά γιατί στήριξαν την πολιτική ανωμαλία κι εκτροπή…Τους χρυσώνουν το χάπι… Και όσοι εθελοτυφλούν είτε υπερθεματίζουν σε αυτό είναι συνένοχοι. Ήδη στη Γαλλία ονομάζονται collabo δηλ. συνεργάτες όσοι συναίνεσαν. Άλλωστε η εξέλιξη στο σουηδικό μοντέλο των ανεμβολίαστων ( μόνο το1/3 πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένοι) και μη καραντινιασμένων που μηδενίστηκε το κοντέρ θανάτων και κρουσμάτων είναι ενδεικτική!

Απαρτχάιντ ή αρπαχτ-άιντ:;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *