Αγαπητά μέλη, αγαπητές φίλες ,αγαπητοί  φίλοι του Συλλόγου μας,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το Covit 19 μας έβαλε, όπως και τόσους άλλους συλλόγους, σε «pause», δεν πέτυχε όμως, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, να μας «τερματίσει». Αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη καμπή και ότι ο κύκλος των περισσοτέρων  δραστηριοτήτων μας μετά από 12 χρόνια δουλειάς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, δημιουργώντας, όμως,  χώρο για ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων.

Παρ’ όλα αυτά, και παρά τις τόσες αντιξοότητες επιτύχαμε μέχρι στιγμής να κρατήσουμε σε λειτουργία μία ομάδα γυμναστικής και ζωγραφικής διαδικτυακά και ευελπιστούμε ότι, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα λειτουργήσουν η ομάδα  ραπτικής, το εργαστήρι Αγγλικών για ενηλίκους, η ομάδα χειροτεχνίας και άλλες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να οργανωθούν, ανάλογα με τις νέες ανάγκες που θα προκύψουν και οι οποίες προϋποθέτουν την συμμετοχή  πολλών ατόμων.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε είναι η διατήρηση του «χώρου» μας, δεδομένου ότι χωρίς αυτόν, λόγω της φύσης του Συλλόγου μας δεν μπορούμε πραγματικά να υπάρξουμε. Έτσι η άμεση είσπραξη των συνδρομών του 2021 (και σε δύο δόσεις) αποτελεί πρώτη προϋπόθεση για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι εγγραφή νέων μελών, δεδομένου ότι μέσα στα χρόνια που πέρασαν πολλά μέλη μας για ποικίλους λόγους έπαψαν να είναι μέλη  του  Συλλόγου.

Το πιο σοβαρό όμως από όλα είναι να γνωρίζουμε εάν πραγματικά, εσείς που διαβάζετε αυτό το γράμμα, νοιώθετε ότι ο Σύλλογος Γυναικών, με την νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, μπορεί να σας προσφέρει κάτι που θα κάνει την ζωή σας λίγο πιο ευχάριστη, λίγο πιο εύκολη, και αν είσαστε έτοιμες/οι να βάλετε «πλάτη» με ότι αυτό σημαίνει για κάθε μία/έναν σας, για την διατήρησή του και επανεκκίνησή  του. Πολύ απλά, θεωρείτε ότι χρειάζεται να υπάρχει ο Σύλλογος Γυναικών στην Βαρυμπόπη και αν ΝΑΙ, εσείς τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε;

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Οικιστών Βαρυμπόπης ο οποίος με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ενίσχυσε τον Σύλλογό μας με το ποσό των 500 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του, αναγνωρίζοντας έτσι την χρησιμότητά του και τον ρόλο του στην ζωή της τοπικής κοινωνίας, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση .

Λόγω αδυναμίας συγκλήσεως Γενικής Συνέλευσης εάν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 8169431 ή 6944 385235. Μπορούμε να συναντηθούμε από 1-4 άτομα με μάσκες για να συζητήσουμε. Είναι σημαντικό να ξέρουμε που βαδίζουμε, για να προγραμματίσουμε ανάλογα. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας, αλλά δεν παύουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα κατάματα.

Η Πρόεδρος

Πηνελόπη Αντωνοπούλου

Κέδρων 11, 13677 Βαρυμπόπη-email:sylgynvar@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *