Ο Δήμος Αχαρνών στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις του εμπορικού κόσμου προβαίνει σε μια σημαντική συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Συγκεκριμένα προωθεί τη δωρεάν δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος  μέσω του προγράμματος «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους».

Είναι μία ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου Αχαρνών στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη. Τον τελευταίο χρόνο το ηλεκτρονικό εμπόριο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και πλέον οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τη σημασία του εκσυγχρονισμού και της εισόδου τους στην ψηφιακή εποχή, προσαρμοζόμενες στις απαιτήσεις της εποχής.

«Στεκόμαστε με κάθε τρόπο δίπλα στους επαγγελματίες της πόλης μας, ούτως ώστε να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Με τη συνεργασία του ΕΕΑ δίνουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της πόλης μας να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να ενισχύσουν την  ανταγωνιστικότητά τους», τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.  

Για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν από το προσεχές χρονικό διάστημα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Δημήτρη Κωφό. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213-2072385 & 213-2072378

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *