Έντονα αντιδρούν οι βουλευτές της ΝΔ στον Έβρο για την επέκταση του του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου, παράνομων μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, καθώς δεν είχαν καμία ενημέρωση και η απόφαση πάρθηκε αιφνιδιαστικά.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές (ΝΔ) Έβρου αναφέρουν:

Αναστάσιος Δημοσχάκης

Ο ακριτικός και εθνικά ευαίσθητος Έβρος, αποτελεί τον πυλώνα & την βασική ασπίδα του ελληνικού κράτους αλλά και της Ευρώπης!

Ως εκ τούτου, η τυχόν επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Νομό, δεν συνάδει με τον εθνικό χαρακτήρα και την αποστολή αυτού, όπως ορίζουν και τα ΕΤΝΑ-ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ εθνικά σχέδια της χώρας!

Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Είμαι ξεκάθαρα αντίθετος στην επέκταση του φλυακίου .Θα ήταν βέβαια πιο ωφέλιμο αν είχα ενημερωθεί έγκαιρα ή προσκληθεί σε όποια συζήτηση είχε γίνει. (Ώστε να εκφραστεί και εκεί η αντίθεση μου)

Ακόμα και τώρα όμως προφανώς και είμαι αντίθετος. Τα υπόλοιπα, αλλά και το πως μπορούμε να αποτρέψουμε αυτήν την κατάσταση, στην τηλεδιάσκεψη!

Σταύρος Κελέτσης

Πάγια θέση των θεσμικών φορέων της περιοχής είναι ότι ο Έβρος δε μπορεί να έχει -για εθνικούς λόγους- μια τεράστια δομή που θα φιλοξενεί χιλιάδες μετανάστες.

Η αναβάθμιση και επέκταση των υποδομών της ήδη υπάρχουσας όχι μόνο είναι αναγκαία αλλά και επιβεβλημένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *