Διαδικτυακή Παιδική έκθεση για ομοφυλόφιλους στο Βέλγιο

Μια απίστευτη καινούργια μόδα καταγράφηκε στο Βέλγιο με συμμετέχοντες στην έκθεση… πώλησης παιδιών για ομοφυλόφιλους.

Στην βελγική διαδικτυακή έκθεση, δόθηκε στους εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤ η δυνατότητα να επιλέξουν μια παρένθετη μητέρα ή να αγοράσουν ένα νεογέννητο.

Στις 7-8 Νοεμβρίου, το Βέλγιο διοργάνωσε μια διαδικτυακή έκθεση για παρένθετες μητέρες και μωρά για ομοφυλόφιλα ζευγάρια (Άνδρες που έχουν μωρά).

Προηγουμένως, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο , αλλά, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των διοργανωτών, λόγω περιορισμών της καραντίνας φέτος, έπρεπε να επιλεγεί μια εικονική μορφή.

Οι ομοφυλόφιλοι συμμετέχοντες έπρεπε να πληρώσουν 20 ευρώ ως τέλος εγγραφής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε μια εικονική έκθεση, όπου μπορεί κανείς να δει δεδομένα σχετικά με τις παρένθετες μητέρες, καθώς και τις γυναίκες που είναι έτοιμες να γεννήσουν ή να πουλήσουν ήδη γεννημένα παιδιά και να υπογράψουν μια παραίτηση υπέρ του αγοραστή. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να κάνουν ιδιωτικές διαδικτυακές διαδραστικές συνεδρίες με αυτές τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν “νέες ευκαιρίες για σημαντική εξοικονόμηση δαπανών που σχετίζονται με τη διαδικασία παρένθεσης”.

Όπως αναφέρθηκε από την ιταλική διαδικτυακή δημοσίευση, το 2019 διοργανώθηκε έκθεση για υποκατάστατες μητέρες και παιδιά για ζευγάρια ΛΟΑΤ στις Βρυξέλλες, όπου η πώληση και αγορά μωρών ήταν απολύτως νόμιμη και οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την “ποιότητα των προϊόντων” από 95.000 έως 160.000 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *