Σε ένα απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα, δυνάμεις ασφαλείας προσήγαγαν Έλληνες που συμμετείχαν σε μηχανοκίνητη παρέλαση, το πρωί της Τετάρτης, για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940 και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, «σε συνεργασία» με ακροαριστερούς κουκουλοφόρους οι οποίοι «εγκλώβισαν» τους πολίτες που παρήλασαν! 

Η παρέλαση έγινε με αυτοκίνητα και μηχανάκια, μετά τη Λειτουργία.

Η παρέλαση ξεκίνησε από την Αγίου Ανδρέου και Τριών Ναυάρχων, αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει από τη Veso Mare, σενάριο το οποίο εγκαταλείφθηκε καθώς εκεί είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς ακροαριστεροί κουκουλοφόροι, οι οποίοι ουσιαστικά ανάγκασαν τους πολίτες να αλλάξουν πορεία και τους οδήγησαν προς το «μπλόκο» των δυνάμεων ασφαλείας!

Στη νέα διαδρομή που ακολούθησαν οι πολίτες, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου, τους περίμεναν οι δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες εμπόδισαν την παρέλαση και προχώρησαν σε προσαγωγές! 

Όπως καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Σπιράλ» Χαράλαμπος Στανίτσας, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία, η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές ατόμων για εξακρίβωση στοιχείων. Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ο κ. Στανίτσας.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και μαρτυρία ιερέα που συμμετείχε στην παρέλαση. Σε όλα τη χώρα το κλίμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θύμιζε ημέρες «Πρεσπών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *