Υγειονομική ”βόμβα” οι μετανάστες

Την οργή της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο προκάλεσε η ενέργεια μεταναστών σε σούπερ μάρκετ, οι οποίοι γλείφουν συσκευασία παιδικού γιαυρτιού και, αφού γελάνε επιδεικτικά, την αφήνουν πίσω στο ράφι του καταστήματος, ώστε να καταλήξει στο καλάθι κάποιας οικογένειας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναρτήθηκε σε βίντεο και προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που μάλιστα προχώρησε σε συλλήψεις, στο Βαθύ της Σάμου.

Στο βίντεο, ένας μετανάστης εμφανίζεται να γλείφει μια συσκευασία από παιδικό γιαούρτι και να το τοποθετεί στη συνέχεια πίσω στο ράφι, με τον ίδιο και το άτομο που βιντεοσκοπούσε να χαμογελούν επιδεικτικά. 

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του τονίζει πως η αστυνομία έπραξε με αμεσότητα το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας» επισήμανε ο κ. Στάντζος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *