Δύο δικές μας παρατηρήσεις: α) Αυτό καθαυτό το γεγονός δείχνει την κατάντια της κοινωνίας μας, την βλακεία στο κατακόρυφο και τον ιδεολογικό κατήφορο. β) Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα που είναι η υπογεννητικότητα, έχει ως βασικότερη αιτία την τεράστια παγίδα που λέγεται καριέρα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας «My style rocks» όπου εμφανίστηκε εκφράζοντας ένα άκρως εκκεντρικό προφίλ lifestyle. 

Η παίκτρια που βρισκόταν διαρκώς «στην πρίζα» δημιουργώντας εντάσεις που στην ουσία ανέβαζαν τα νούμερα του ριάλιτι, είχε παρουσιαστεί ως ακτιβίστρια και φιλόζωη, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την μάχη της με τον καρκίνο. Η Ευρυδίκη αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ πριν λίγους μήνες μίλησε και για τον χωρισμό της από τον σύντροφό της.

«Δεν είμαι πια μαζί με το σύντροφό μου. Βάλαμε τελεία και παύλα. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, μου τελείωσε. Εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια, εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν ήθελα, έχω άλλες προτεραιότητες. Οπότε δεν είμαι σε αυτή τη φάση», είχε τονίσει.

Και αφού λοιπόν δεν παντρεύτηκε τον σύντροφό της που ήθελε οικογένεια, σκέφτηκε έναν τρόπο να επανέλθει στη δημοσιότητα ανακοινώνοντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι παντρεύτηκε τον σκύλο της και μάλιστα με (;) συμβολαιογραφική πράξη.

Άβυσσος… το μυαλό της Ευρυδίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *