Μια ιδιαίτερης σημασίας συνάντηση είχε την Τρίτη (7/7) ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, καθώς επισκέφθηκε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι συνεχής και πολύπλευρη, ενώ αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου βρίσκεται πάντοτε και ο βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος σειρά ζητημάτων που αφορούν το Δήμο και για τα οποία είναι ενήμερος ο κ. Αυγενάκης. Ο Δήμαρχος κατάφερε να αποσπάσει τη δέσμευση του υφυπουργού για θέματα τα οποία αφορούν την πόλη. Μεταξύ αυτών είναι η άμεση αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού ιδιαιτέρα του κολυμβητήριου προς όφελος όλων των δημοτών. Παράλληλα άμεσα θα δημιουργηθούν νέα γήπεδα ποδοσφαίρου, ενώ σκοπός είναι να επισκευαστούν όλα τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ.

«Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε για μια ακόμη φορά με του υφυπουργό κ.Αυγενάκη, ο οποίος είχε πάντα στο πλάνο και τον σχεδιασμό του τον Δήμο μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα οι δημότες των Αχαρνών θα δουν να αυξάνονται οι αθλητικοί χώροι, αλλά και να υπάρχει πλήρης αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό που αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον του, αλλά και τον κ.Οικονόμου που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου μας.», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *